Το περιεχόμενο/προγράμματα των σελίδων του Συλλόγου μας βρίσκονται υπό επεξεργασία. Παρακαλούμε για οποιαδήποτε απορία να επικοινωνείτε προσωρινά στο τηλέφωνο +210 95 74 456. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Οι Γυμναστές μας

Efi-Vlazaki

Έφη Βλαζάκη

Η Έφη Βλαζάκη εισήχθη  στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης  το 1988 και ολοκλήρωσε τις σπουδές της λαμβάνοντας την ειδικότητα του Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού. Υπήρξε αθλήτρια του στίβου επί σειρά ετών με σημαντικές διακρίσεις.

Κατά την διάρκεια των σπουδών της πέραν της Πανεπιστημιακής της εκπαίδευσης υπήρξε παίκτρια χειροσφαίρισης (Α.Σ Πρόοδος Θεσσαλονίκης –Β Εθνική)  ενώ συγχρόνως τέλειωσε την Σχολή διαιτησίας στην Πετοσφαίρηση (Βόλεϊ) , καλαθοσφαίρηση (Μπάσκετ), χειροσφαίριση ( χάντμπολ) και διαιτήτευσε σε πλήθος αγώνων από το 1989 έως το 1992.

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες των σπουδών της αλλά και μετά από την  αποφοίτηση της εργάστηκε ως προπονήτρια  εκμάθησης κολύμβησης σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας στο Ναυτικό Όμιλο Χανίων αλλά και ως Γενική υπεύθυνη ολόκληρης της εκμάθηση κολύμβησης παιδιών. Επίσης εργάστηκε ως Γυμνάστρια της Β αθλητικής ομάδας στο ΝΟΧ. Την ίδια εποχή άρχισε η ενασχόληση της με την εκγύμναση ατόμων σε γυμναστήρια των Χανίων ,κυρίως ως aerobic instructor , μια δραστηριότητα που κράτησε περίπου 8 χρόνια.

Με την εμπειρία που απέκτησε μετά από την πολυετή της ενασχόληση στο χώρο των ιδιωτικών γυμναστηρίων και με την ωριμότητά  της πλέον ως εκπαιδεύτρια κυρίως παιδιών αλλά και γυναικείων   ομαδικών τμημάτων έρχεται στην Αθήνα το 1996 και από τότε έως  και σήμερα προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ..

Ανήσυχο πνεύμα το 2003 λαμβάνει την εκπαίδευση της στο PILATES στη Μεγάλη Βρετανία το οποίο έως και σήμερα διδάσκει ανελλιπώς αλλά και το εξελίσσει με την συμμετοχή της σε εξειδικευμένα σεμινάρια.. Πέραν του Pilates  διαθέτει αμέτρητες ώρες διδακτικής εμπειρίας και σε άλλες μεθόδους ομαδικής εκγύμνασης όπως για παράδειγμα Aerobic, Tae-Bo, TRX, κλπ. Η μεγάλη της όμως αδυναμία υπήρξε  ή εκγύμναση παιδιών προσχολικής αλλά και σχολικής ηλικίας δημιουργώντας μια μεγάλη παράδοση στο τομέα της παιδικής γυμναστικής γενικότερα.

Σήμερα με την βοήθεια των συνεργατών γυμναστών της ,στο χώρο λειτουργούν πολυάριθμα παιδικά τμήματα  εκγύμνασης  σε διάφορα αντικείμενα όπως ρυθμική ,ενόργανη, παιδικό aerobic, karate κλπ. Η Έφη Βλαζακη ως επιστημονικά υπεύθυνη των αθλητικών τμημάτων της Αθλητικής Δράσης Καλλιθέας φροντίζει να πρωτοπορεί με  συνεχιζόμενη ενημέρωση τόσο της δικής της όσο και των προπονητών της  στους νέους τρόπους εκγύμνασης διατηρώντας πάντα υψηλά το επίπεδο της προπόνησης των μελών.

 

Ευγενεία Βαλσαμάκη

Βαλσαμάκη Ευγενία

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών – Απόφοιτος τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού αναμένουσα την ορκομωσία.

Ειδικότητες – παραδοσιακοί χοροί και ρυθμική γυμναστική

Εκπαίδευση ως αθλήτρια κολύμβησης στους  αθλητικούς  συλλόγους
“Μίλωνα”  Ν. Σμύρνης και “Πανελλήνιο Γ.Σ.”

2000-2003 Εκπαίδευση σε σχολή παραδοσιακών Κρητικών χορών Θ. Τσόντου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

2006 – 2012 Α.Σ. Αθλητική δράση – προπονήτρια & χορογράφος παιδικών τμημάτων ρυθμικής-ενόργανης γυμναστικής και μοντέρνου χορού
υπεύθυνη αθλητικών εκδηλώσεων και αγώνων
TRX-Zumba-Aerobic trainer σε τμήματα ενηλίκων

2008 Κατασκήνωση “Το ξέγνοιαστο μελίσσι” – ομαδάρχισσα

2009 Πρακτική εξάμηνη εξάσκηση μέσω του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και Αθλητισμού στο 14ο δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης και στο 2ο γυμνάσιο  Καλλιθέας

2009 , 2010 Κατασκήνωση “Summer fun”- κοινοτάρχισσα, χορογράφος

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ – ΣΥΝΕΔΡΙΑ

2008  Τρίμηνο σεμινάριο στην ενδυματολογία παιδικών θεατρικών παραστάσεων στο εργαστήρι καλλιτεχνικών σπουδών “Μικρό Πολυτεχνείο”

Οκτώβριος 2010 Σεμινάριο “Fitness Grand Prix” –Εκπαιδευτικοί φορείς: Studio One & IAFA College

Μάρτιος  2010   8ο Πανελλήνιο ιατρικό συνέδριο παχυσαρκίας
Μάιος  2011  Επιστημονικό Συνέδριο “Έρευνα και εφαρμογές στην αθλητική επιστήμη” – Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

2011   Τιμητική βράβευση από τον αθλητικό οργανισμό του δήμου Καλλιθέας για την πρόκριση  στην παγκόσμια γυμναστράδα  Lausanne Ελβετίας 2011

2010  Πρόκριση μέσω του 20ου πανελληνίου φεστιβάλ γυμναστικής υπό την αιγίδα της Ε.Γ.Ο. (Ελληνική γυμναστική ομοσπονδία) στην παγκόσμια γυμναστράδα  Lausanne Ελβετίας 2011

2000  Πανελλήνιο μετάλλιο στους αγώνες  κολύμβησης

1997  Πανελλήνιος διαγωνισμός αγωνιστικής αεροβικής γυμναστηρίων – κατάκτηση της 3ης θέσης

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

2012 Επίδειξη προγράμματος Zumba σε συνέδριο της εταιρίας “Isoplus” (instructor)

2011 Επίδειξη προγράμματος aerobic-stretching σε συνέδριο της εταιρίας “Γιώτης” (instructor)

2012 Συμμετοχή κατόπιν πρόκρισης-επιλογής της ομάδας cheer-leading στο 1ο τουρνουά basket υποδομών Π.Ο.Κ. Εσπέρου και Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.

2011 Πρόκριση και συμμετοχή στο διεθνές φεστιβάλ γυμναστικής στην Κεφαλονιά ως προπονήτρια-χορογράφος

2006-2012 Συμμετοχή στις γυμναστράδες των δήμων Ηρακλείου-Περιστερίου-Καλλιθέας-Ψυχικού ως προπονήτρια-χορογράφος

2000-2006 Συμμετοχή στις γυμναστράδες των δήμων Ηρακλείου-Περιστερίου ως αθλήτρια

2007 Εθελόντρια στο  Athens tennis champions cup (vip hostess)

 

 

 

 

 

 

 

 

Βάλια Αράδα

Η γυμνάστρια Βάλλια Αράδα τελειόφοιτη ΤΕΦAΑ Αθηνών, από την ηλικία των τριών ετών ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό. Συγκεκριμένα ασχολείται με την ενόργανη αγωνιστική γυμναστική και κατέχει Πανελλήνιες νίκες ως πανκορασίδα και  κορασίδα. Τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τα παιδιά και τα τελευταία 10 χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με την εκγύμναση παιδιών στην αγωνιστική ενόργανη και ρυθμική γυμναστική στο χώρο μας μεταφέροντας την πολύτιμη εμπειρία της ως πρωταθλήτρια Ελλάδος. Αναλαμβάνει παιδιά από 3 ετών και τους μεταδίδει την αγάπη της για τον αθλητισμό.

 

nikol_cv

Κάτσαρη Νικολέττα-Κωνσταντίνα

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1986. Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικής επιστήμης και δημόσιας διοίκησης της Νομικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται συστηματικά με την yoga ενώ έχει ολοκληρώσει τη φοίτηση της στο NYSY Yoga Studios (Δίπλωμα 200 ωρών με την Βιβή Λέτσου και τον Rusty Wells).

Έχει συμμετάσχει σε αρκετά σεμινάρια Anusara yoga, Hatha yoga, όπως και Αcro Yoga.Διδάσκει Vyniasa Yoga η οποία συνδιάζει την αναπνοή με τη συνεχή κίνηση του σώματος. Επίσης διδάσκει Yoga σε εγκύους καθώς και Yoga σε σανίδες του Sup μέσα στην θάλασσα. 

Επιπλέον, έχει εκπαιδευτεί με την μέθοδο Basi pilates.