Το περιεχόμενο/προγράμματα των σελίδων του Συλλόγου μας βρίσκονται υπό επεξεργασία. Παρακαλούμε για οποιαδήποτε απορία να επικοινωνείτε προσωρινά στο τηλέφωνο +210 95 74 456. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Ποιοι είμαστε – Αθλητική Δράση

Ποιοι Είμαστε

Αθλητική Δράση

Ο σύλλογός μας δημιουργήθηκε από ανθρώπους με μεράκι εδώ και δύο δεκαετίες. Σκοπός της δημιουργίας της ήταν και είναι η προώθηση της αθλητικής ιδέας και της γνωριμίας των μελών της κυρίως παιδιών αλλά και ενηλίκων με την γυμναστική γενικότερα. Επίσης είναι επίσημο μέλος της ΕΛΟΚ και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κarate (WKF) καθώς και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (ΕΓΟ).

Γιατί να επιλέξετε την Αθλητική δράση για την εκγύμνασή σας ;

 

Ένα ζεστό, σύγχρονο, καθαρό περιβάλλον.

Στην Αθλητική Δράση πιστεύουμε ότι το περιβάλλον παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην διάθεση αλλά και την απόδοση των αθλούμενων. Οι αίθουσές μας είναι ευρύχωρες, ενώ παράλληλα τα τμήματά μας διατηρούνται ολιγομελή, έτσι ώστε να έχετε το χώρο και την άνεση που χρειάζεστε. Επίσης τεράστια σημασία έχει για εμάς το θέμα της καθαριότητας των εγκαταστάσεων, την οποία έχουμε εξασφαλίσει με τη συνεργασία ειδικού συνεργείου καθαρισμού. Η δε μοντέρνα αισθητική των χώρων σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει.

 

Εμπειρία και αγάπη για τη δουλειά μας

Την εκγύμναση σας θα αναλάβουν προπονητές που διαθέτουν πολυετή εμπειρία και κατάρτιση στον τομέα τους, αλλά και ενθουσιασμό και προσωπικό ενδιαφέρον για κάθε μέλος του συλλόγου. Προσφέρονται δωρεάν συμβουλές διατροφής, δωρεάν τακτική μέτρηση βάρους και λιπομέτρηση για την καλύτερη παρακολούθηση της πορείας σας, (φυσικά προαιρετική ανάλογα με τις επιθυμίες σας). Για εμάς η προσωπική επαφή με εσάς και η επίτευξη των στόχων που θα θέσετε στα πλαίσια του προγράμματος που θα επιλέξετε είναι κίνητρο για να συνεχίζουμε καθημερινά να προσπαθούμε να σας προσφέρουμε περισσότερα!

 

Καινοτομία – Εξέλιξη- Επιμόρφωση

Η επιστήμη του αθλητισμού είναι διαρκώς εξελισσόμενη. Νέα, καινοτόμα και ολοένα πιο αποτελεσματικά προγράμματα γεννιούνται καθημερινά και αλλάζουν τα δεδομένα στο χώρο της γυμναστικής και στον τρόπο που ασκούμαστε. Με αντίστοιχα διαρκή επιμονή παρακολουθούμε τις εξελίξεις και συμμετέχουμε ενεργά σε αυτές μέσω σεμιναρίων και επιμορφωτικών προγραμμάτων, ώστε να σας παρέχουμε πάντα τους πιο αποδοτικούς, ασφαλείς αλλά και μοντέρνους τρόπους εκγύμνασης!

 

20 έτη εμπειρίας στην προπόνηση παιδιών

Εμπιστευθείτε σε εμάς την εκγύμναση των παιδιών σας. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα την προπόνηση και αθλητική εξέλιξή τους .Τα μέλη του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια είχαν και έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν ελεύθερα και χωρίς αποκλεισμούς σε μικρές αλλά και μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις όπως για παράδειγμα διεθνείς και τοπικές επιδείξεις γυμναστικής (Γυμναστράδες) αλλά και Πανελλήνιους Αθλητικούς αγώνες Καράτε, αποσπώντας μάλιστα και αρκετές σημαντικές διακρίσεις. Διδάσκουμε με φιλικότητα, επιμονή και υπομονή καθημερινά όχι μόνο τις ασκήσεις και τα χορευτικά βήματα αλλά και τη αγάπη για τον αθλητισμό, την πειθαρχία, την ευγενή άμιλλα και το πνεύμα συνεργασίας ξεκινώντας από πολύ μικρές ηλικίες. Διατηρήστε με τη βοήθειά μας τα παιδιά σας ενεργά, υγιή, ευτυχισμένα και κοινωνικά!

 

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει

Ο σύλλογός μας προσφέρει μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων για κάθε ηλικία και κάθε προτίμηση. Αν σας αρέσει ο χορός και οι γρήγοροι ρυθμοί επιλέξτε ένα πρόγραμμα όπως η Zumba ή το Dance Aerobic και γυμναστείτε χορεύοντας. Αν επιθυμείτε ένα πιο απαιτητικό πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης με εντυπωσιακά αποτελέσματα στο σώμα σας, το TRX Suspension Training ή το 4D Pro Reaction Training σίγουρα θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα. Αν πάλι επιθυμείτε μια πιο ήρεμων τόνων μορφή άσκησης με πολύπλευρα οφέλη, η Yoga ή το Pilates είναι η καταλληλότερη επιλογή. Για τους μικρούς μας φίλους προσφέρουμε προγράμματα Ενόργανης και Ρυθμικής γυμναστικής, χορευτικά προγράμματα αλλά και μαθήματα Karate από έμπειρους εκπαιδευτές και υπό την εποπτεία του δασκάλου διεθνούς κύρους και προπονητή της Εθνικής Ελλάδος κυρίου Στέλιου Σκαρογιάννη.

 

Βελτιώστε την ποιότητα ζωής σας

Για πολλούς ανθρώπους η γυμναστική είναι απλά μια ευχάριστη ενασχόληση, ή ένα μέσο για την απώλεια περιττού βάρους και βελτίωση της εμφάνισης του σώματος. Για μεγάλο ποσοστό ατόμων όμως η γυμναστική αποτελεί κυρίως ανάγκη για την αντιμετώπιση και τη βελτίωση προβλημάτων υγείας (όπως άτομα με μϋοσκελετικά προβλήματα – προβλήματα μέσης, αυχενικό σύνδρομο, οστεοπόρωση – και αποκατάσταση τραυματισμών. Επίσης μεγάλα είναι τα οφέλη της άθλησης και όσον αφορά την ψυχική σας υγεία και ισορροπία. Μη διστάσετε να κάνετε το σωστό βήμα για να εξασφαλίσετε τη χαλάρωση, την ανακούφιση και την ευεξία σας. Δράστε τώρα, δράστε Αθλητικά!